Hahaha.. Semalam memang enjoy wat aku ngan kengkawan seopis aku.. Semalam kitorang pi berbuka kat Bintang Shack. Makanan memang kena ngan selera aku (walaupun kekadang tu aku jenis main bedal jer makan). Kat sana kitorang berbuka ngan makan melayu, total dak² office aku yang berbuka ada dekat 13 orang.

Kitorang stay berbuka adalah sampai kul 8.45 malam.. kira memang pulun habis la jawapnya. Tapi tengah duk sibuk balun makanan yang ada, terasa cam sayang lak. Bukan sayang kerana dek makanan yang kena balun tu, tapi sayang sebab tu merupakan kali terakhir kitorang berbuka kat Bintang Shack. Aku tak pasti la pasai apa tempat yang makanannya leh tahan tapi dah nak tutup. Tapi takpa la... kurang² aku merasa berbuka kat sana. So ni ada beberapa pic yang aku nak wat tatapan korang. Kalau korang nak tenguk lebih pi la site kawan² aku tu.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Furl
  • Reddit
  • Spurl
  • StumbleUpon
  • Technorati