Sekian lama aku tak menjadi manusia paling bz teramat.. skang baru la aku leh rasa relax skit (sebenarnya bz gak.. nak amik hati jer tu)

Aku pun tak tahu apa yang nak aku bebelkan.. ermm.. apa yek? Oh yaa.. malam tadi aku punya la lepak ngan memember aku sampai kul 4.30 pagi. Sampai jer rumah, aku terus bersahur.. lepas sahur aku layan okok sebatang kara dua.. lepas tu aku ZZZzzzZZZZzzz..

Bila tido dah lewat bangun pun biasa la.. matahari atas kepala.. (kurang dah pahala posa aku). Bila bangun tetiba aku dengar sora mak aku membebel, aku tau memang dia pendam tunggu aku bangun tido sebab nak laser aku. Bila aku dah siap bagai, baru la aku tau yang mak aku membebel pasal keter aku calar balar. Aku pun hanggin la gak.. dah la tenguk keter aku calar, kena membebel la plak.

Tanpa malas pk (sebenarnya masih mamai lagi tu), aku pun trus pi cari kedai maxis nak bayar bil. AKu pun pi la kat Leisure mall nak bayar.. sampai je sana.. tup tup tup.. kedai tutup.. pastu pak guard ckp kat tmn connought bukak lagi tutup kul 3 katanya. Aku tenguk jam kat tgn aku kul 2.45.. apa lagi.. aku pun pecut la cam setan.. sampai sana.. aku ushar kiri kanan carik maxis.. pastu aku nampak.. Alamak.. siot tull.. seberang jalan la plak.. ishkk.. nak taknak.. dalam keadaan posa.. aku pun turun keter berlari la plak (sure org tenguk aku cam org gila). Sampai jer depan kedai, rupanya bukan kedai maxis, rupanya tu jual hanpon jer. Siot la.. rupanya kedai maxis yang sebetulnya depan keter aku parking..

Sekali lagi aku memecut belari cam orang sakai.. sampai dalam keadaan semput + lapar.. akhirnya aku berjaya bayar bill aku.. lepas tu aku pun pi office, nak cuci keter + polish yang bercalar tu. Sampai atas.. duk kacau kawan aku roy jap.. pastu terlintas nak bukak blogg ni.. tu jer la saja bebelan aku yang ntah apa2 ntah.. daaa...

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Furl
  • Reddit
  • Spurl
  • StumbleUpon
  • Technorati