Archives

Selamat Berhari Raya


Aku nak amik kesempatan kat sini nak mengucapkan
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
pada umat Islam yang rajin lalu kat blog yang lembab nak update ni. Hehehehhe...
Aku nak mintak maaf zahir & batin pada yang terasa kat bebelan aku selama ni.
Moga korang wat open house ngan menjemput aku datang makan!!!

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Furl
  • Reddit
  • Spurl
  • StumbleUpon
  • Technorati

Quote of the month:

Quote of the month:
"There are only two possible explanations: either no one told me, or no one knows."
Keanu Reeves (The Matrix: Reloaded)

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Furl
  • Reddit
  • Spurl
  • StumbleUpon
  • Technorati

Sony Ericsson K618i

Tetiba aku nak post pasal gadget lak.. huhuhu.. saja wat rujukan kawan2...

Sony Ericsson K618i
Harga :.: Belum Confirm
Sony Ericsson meneruskan kehebatannya ngan lahirnya hanpon 3G terbaru diorang; K618i. Hanpon ni dilahirkan untuk mereka yang mahukan dunia hiburan & bisnes di mana jua mereka berada. Ngan fungsi yang ada pada hanpon yang ringan & slim ni, pasti ianya akan memenuhi cita rasa para pembelinya. Ia gak mampu mencecah kelajuan yang membanggakan apabila korang mahu lakukan proses menstrim @ muat turun fail muzik & klip video kegemaran korang tanpa membuang masa menunggu. Kalau itu pun dah laju, apakan lagi ketika korang tengah melayari web @pun bermain games secara online. Lain2 fungsi cambest juga tidak menghampakan & percayalah cakap aku, kalau korang beli gerenti tak rasa tertipu. Oh yer, terdapat 2 warna yang boleh dijadikan pilihan.

Spesifikasi
Rangkaian UMTS / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Ukuran 102 x 45.2 x 16.9 mm
Berat 89 g
Paparan TFD, 256K warna
Saiz 176 x 220 piksel, 30 x 37 mm
- Downloadable wallpapers, screensavers
Nada Dering Polifonik (72 channels), MP3, AAC
Slot Kad Memory Stick Micro (M2)
- 16 MB memori dalaman
GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
HSCSD Ada
EDGE Tiada
3G Ada, 384 kbps
WLAN Tiada
Bluetooth Ya, v2.0
Infrared port Tiada
USB Ada, v2.0
Brosur WAP 2.0/xHTML, HTML(NetFront), RSS feeds
Warna Hitam @ putih
Kamera 2 MP, 1600 x 1200 piksel, video (QCIF); kamera ke-2 VGA, boleh membuat panggilan video
Fungsi Lain

- Java MIDP 2.0
- Pemain MP3/AAC/AAC+/eAAC+
- Video telefoni
- T9
- Image viewer
- Memo suara
- Arahan suara
- Editor gambar
- Organiser
- Handsfree dalaman
Bateri standard, Li-Ion


These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Furl
  • Reddit
  • Spurl
  • StumbleUpon
  • Technorati

Bermula EPL 2006/2007

Wah... aku teruja betul bila memikirkan malam ni merupakan malam bermulanya
riadah aku setiap malam minggu; EPL.

Walaupun aku punya team pujaan aku bukanlah merupakan team yang
kuat & glemer nak mampus; Newcastle United, tapi aku tetap akan menyokong
ngan hati yang ikhlas & setia. Tak la cam kawan2 yang hancur tu,
menyokong pasukan yang dia rasa team tu kuat pada season tu jer.
Ala... korang pun ada kot kawan camni, kalau team tu kuat tahun ni, dia akan sokong,
kalau tahun depan team lain kuat, dia ngaku lak team tu pujaan hati dia.
Porahh!!! Ni lalang namanya, elok aku sembur jer roundup kat muka dia.
Hahahahaha...

Aku akui tahun cam agak best nak tengok, bukan takat nak tengok team lain jer,
tapi berkobar nak tengok muka2 baru yang nak duk beraksi untuk team
masing2 masa kat EPL ni nanti.
Takyah la aku nak buh senarai muka baru tu, buang karan kompeni aku jer, baik
korang surf sendiri kalau nak tahu sangat.

Pada peminat bola, selamat maju jaya menyokong pasukan masing2. Jangan takat
sokong ikut pasukan mana yang kuat jer @ takat muka hensem. lalalalalala!!!!

Peace!!!

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Furl
  • Reddit
  • Spurl
  • StumbleUpon
  • Technorati

Review Albums

St. Elsewhere .:. Gnarls Barkley
Warner Music
Ni merupakan kombinasi yang boleh dianggap pelik di mana ahlinya merupakan seorang DJ; Danger Mouse (juga merangkap penerbit untuk album ni) & seorang rapper yang mungkin tak dikenali langsung; Cee-Lo. Walaupun kini diorang masih bukan berada di tangga pertama dalam carta, namun ngan lagu yang ada dalam album ni, rasanya ianya akan bertahan lebih lama lagi di carta dunia. Sebut pasal lagu "Crazy" single pertama diorang takyah nak cakap la, terlalu ramai untuk dikira berapakah yang telah di-download & dah berapa ramaikah yang dah menggila kat lagu tu. Tapi aku rasa, kalau korang takat dengar jer lagu single dia tu memang tak cukup feel lagi kerana kesemua lagu yang ada terlalu hebat untuk perkatakan & terlalu banyak yang diorang dedahkan untuk telinga kita. Mungkin tak keterlaluan kalau aku cakap diorang bakal menyayingi kehebatan Outkast kemudian hari. Tak kira ah, apa nak kata, yang penting, aku memang respeks ah ngan idea diorang ni.

Masyuk meter :.: 5


Love & Rare .:. Korn
SONY BMG
Tak ramai rasanya yang tak kenal akan band ni & tak ramai gak yang tak pernah mendengar lagu daripada diorang, paling koman sure pernah dengar 1 lagu. Pada yang suka akan lagu yang diperjuangkan oleh diorang, bolehlah dapatkan CD live diorang ni. Album ni menampilkan lagu popular diorang yang dirakam pada beberapa konsert diorangyang lepas. Sebanyak 13 tracks keseluruhannya, namun yang rare ada dalam album ni hanya ada 2 tracks studio yang berjudul "Earache My Eye" & "Proud". Tu pun bagi aku masih belum cukup rare coz lagu tersebut pernah dikeluarkan sebelum ni. Tapi kalau tak kesah la, maka bolehlah membelinya.

Masyuk meter :.: 3.5



The Pilgrim meets Carburetor Dung .:. The Pilgrim & Carburetor Dung
InterGlobal Music
2 band otai underground yang tak perlu aku nak habiskan air liur untuk perkenalkan diorang ni. Album kompilasi ni memang bakal menguntungkan kerana korang kerana korang bukan jer dapat layan lagu² daripada 2 band terkemuka, malah harganya lak cuma berharga 1 CD jer (save duit naaa!!). Album ni punya 2 CD di mana setiap CD mengandungi 18 tracks daripada setiap band keseluruhannya. Korang jangan fikir lama sangat nak rembat CD ni coz ia memang berbaloi kerana terdapat aneka lagu popular diorang yang patut diperdengarkan semula. Antara lagu yang bakal membuatkan korang tersenyum mendengarnya dek kerana terkenang zaman silam seperti "Boo Hoo Clapping Song", "Churaliya/Deko Abto" & banyak lagi.

Masyuk meter :.: 4.5


The Great Divide .:. Scott Stapp

SONY BMG
Kalau sebut namanya, aku jamin memang ramai yang tak kenal, tapi kalau sebut bekas band-nya; Creed, sure ramai yang tahu. Album ni dimulakan ngan lagu "Reach Out" di mana ianya akan terus mengingatkan kita pada band-nya coz masih terdapat elemen yang sama seperti Creed & album ni boleh dikatakan sebagai album pengubat rindu jugak la. Atau dengan kata lain, sekiranya korang minat Creed, maka korang akan menyukai "The Great Divide" begitulah disebaliknya. Dari segi kekuatan vokal Scott, ia masih lagi berada yang tidak menghampakan, di mana ia masih lagi lantang & gak bertenaga.

Masyuk meter :.: 4



Bright Idea .:. Orson
Universal Music

Walaupun dulu diorang ni kurang dikenali, tapi ngan lagu "No tomorrow" & "Bright Idea" berkumandang di corong² radio, terus membuatkan tiada alasan untuk tidak mahu mengenali diorang. Begitu la aku bila mula mendengar lagu diorang, terus nak siasat cerita ahli band yang punyai campuran alunan muzik yang unik ni. Ngan lirik yang tak melalut, muzik diorang ni agak catchy & tak jemu mendengarnya berulang kali. Aku gak percaya, kalau korang yang biasa mendengar American Rock biasa, sure akan bertukar arah ngan lebih menghayati keindahan erti muzik yang dimainka (tak salah kalau sesekali tukar selera muzik). Dalam album ni terdapat elemen Power-pop & R&B Funk pada lagu diorang yang patut diperdengarkan. Layan siott!!!

Masyuk meter :.: 4.5

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Furl
  • Reddit
  • Spurl
  • StumbleUpon
  • Technorati

Review Albums

Whatever People Say I Am, That's What I'm Not .:. Arctic Monkeys
EMI
Kalau kat UK nun, rata2 orang kat sana tahu akan lagu "I Bet You Look Good on the Dancefloor", ni gak berpunca kerana lagu ni agak kukuh berada di carta. Lagi mengukuhkan kata2 yang album ni best, seperti jualan albumnya yang sebanyak 118,501 unit dalam masa sehari di Britain sahaja. Band ni bergenrekan Indie Rock/Post-punk Revival, boleh diperkatakan band yang bakal melambung namanya setanding ngan band British yang ada skang ni. Pada band Brit Rock yang lain cam Kaiser Chiefs & Franz Ferdinand, berhati2lah ngan sengat band berhingus ni. Album ni dimulakan ngan track The View from the Afternoon di mana ia cukup membuatkan kita cepat panas & tak sabar untuk mendengar track selanjutnya. Boleh kata secara keseluruhannya, album ni terlalu bagus baik daripada lirik & susunan lagunya. Langsung tidak menunjukkan yang dey'all ni muka baru dalam industri muzik.

Masyuk meter :.: 5


Generations .:. Journey
InterGlobal Music
Lagi band otai yang kembali bersama album baru yang juga merupakan album ke-2 bersama Steve Augeri (penyanyi) & Deen Castronovo (dram). Apa yang menariknya diorang untuk album ni apabila setiap ahli bersatu memegang tanggungjawab sebagai penyanyi. Tengok, betapa hebatnya diorang ni, bukan takat bermain alat muzik jer, malah siap menyanyi lak lagi. Pada yang minat irama Rock klasik yang agak old skool, album ni merupakan pilihan untuk dimiliki. Walaupun begitu, diorang ngan kepakaran kreatif yang ada, masih terdapat elemen baru yang diselitkan sekali pada lagu diorang.

Masyuk meter :.: 4


Super Colossal .:. Joe Satriani
SONY BMG
Jaguh gitar ni kembali ngan album terbaru & gak merupakan album studio yang ke-10nya. Dengan kejayaan bertahan2 dekad lamanya, ni merupakan hadiah wat peminat yang mengikuti perjalanannya sebagai pemain gitar solo. Sebelum korang mengangkat diri tu terre sangat bermain gitar, apa kata beli album ni sebagai rujukan. Bukannya nak suh tiru bulat2, tapi aku nak korang perdengarkan betapa uniknya cara petikan mamat ni hingga mesej yang cuba nak disampaikan mampu mencecah halwa para pendengar walaupun tak mempunyai lirik lagu. Kalau tak percaya, cuba perdengarkan dulu lagu "It's So Good" @ "One Robot's Dream" yang sungguh harmoni & bermelodi.


Masyuk meter :.: 4.5

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Furl
  • Reddit
  • Spurl
  • StumbleUpon
  • Technorati

Kubu Fort Minor Tak Cukup Panas

Kubu Tak Cukup Panas

Sorry pada yang rajin duk ushar aku punya blog, tapi apa leh buatkan, aku ni memang 'rajin' habis nak update blog sendiri.... hahahahaha. Bukan takda story pun, ada sebenarnya, contohnya cam event yang happening kat Bangkok; 100 Rock Festival tu. Tapi aku yang malas bebenor rasanya nak bikin story (dah lupa pun nak story-mory part2 yang menarik), tapi korang still leh tengok gambar yang duk aku link kan kat sebelah + bawah ni.

Ok, sebabkan arini aku cam rajin sikit, kebetulan lak, kelmarin aku sempat tengok Fort Minor punya konsert, so boleh la aku gebang kari ayam sikit. Kalau perasan akan tajuk kat atas, sure membayangkan yang konsert malam tu hancur. Jangan silap, konsert malam tu memang berjalan lancar, cuma ada beberapa part jer yang ia kurang panas (aku bukan cerita pasal cuaca haaa). Ia kurang panas adalah sebab penonton yang datang punya la 'ramai habis', rongak sana sini cam gigi pakcik iklan senyum kat TV tu (cuma 4,000 jer orang yang datang tengok, sebab harga tiket 'murah' kot!!). Tapi yang aku respek, diorang (Fort Minor) still perform beria2 cam konon2nya orang yang duk datang tengok diorang tu cam 1 Malaysia ramainya. Huhuhuhhu!!!


Diorang start dengan kemunculan Dj Cheapshot yang duk menyolokan diri sambil membasuh piring hitamnya. Dia duk eksyen dengan me-remix-kan lagu2 orang dengan gaya kereknya lebih kurang dalam 20 minit ahh gak. Diorang muncul cukup sempoi, hanya membariskan sorang drummer; BEATdown, 3 orang pemain violin/cello Kevin, Joe & Will & 3 orang backing vocals; Jay, David and Victor. Kalau sesapa yang beli album diorang, sure tahu yang diorang ada feature ngan beberapa artis lain dalam album tu. Tapi sebabkan cam payah nak bawak artis tu untuk takat nyanyi 1 lagu, mamat2 back-up ni la terpaksa amik alih tugas tu. Kira not bad gak la, suara masih boleh dibawak berbincang, tapi kalau masuk AF sure menang!!! Rasanya la kot!!!

Masuk jer ahli kerabat tu, baru la Mike Shinoda, Tak & Ryu muncul dengan agresifnya. Lagu memula jer dah happening, mana taknya... diorang menyanyikan lagu yang agak hit diorang; "Remember The Name". Pastu, diikuti lak dengan lagu cover di mana Mike pernah tunjuk bakatnya secara solonya suatu ketika dulu dengan X-cutioner melalui lagu "Goin' Down". Lepas tu, diorang nyanyi lagu yang tajuknya "Dolla" kalau tak silap aku, ntah lagu dari album mana, aku pun tak tahu. Sorry la kalau silap, aku kurang alert sikit masa tu, maklum la tengah sibuk duk amik gambar. BZ siot!!! Hehehehe!!!

Keluar jer dari amik gambar (kena halau sebenarnya, diorang kasi amik gambar first 3 songs jer), aku dengar diorang siap nyanyi lagu cover lagi, kali ni lagu Linkin Park lak jadi mangsa; "In the End". Habis jer lagu tu lak, diorang nyanyi lagu "Mr. Brown Medley" yang juga merupakan lagu cover oleh Snoop Dogg. Selepas duk terkinjal2, lompat sana sini, Mike mengajak orang ramai menghabiskan gas lighter dengan lagu yang beat-nya agak slow lak; "Where'd You Go". Walaupun tak cukup cantik sebab tak ramai orang, tapi agak ramai la gak sporting yang mengorbankan gas diorang tu. Dah sudah aku gak jadi masa kena pow mintak lighter mamat yang nak isap okok.

Diorang meneruskan melalui lagu "Feels Like Home", bila time ni gak Mike mengajar cara membuat sign L.A., di mana kononnya ia membuatkan diorang terasa cam kat umah diorang. Pooorahh!! Cam poyo jer rasa masa tu, hehehehehe!!!! Mike sekali lagi menggunakan khidmat penonton bila kali ni, diorang kena bertepuk tangan untuk mengiringi Mike dalam lagu "Cigarettes". Pueh la gak Mike duk ngajar orang kita bertepuk, sebab asik lari beat jer, tahu nak laju jer tepuk. Apa, ingat ni tepuk tangan untuk kemenangan Mawi ke?

Ni adalah part yang aku cam agak cambest la gak, bila geng violin/cello nya itu, memainkan lagu berbentuk medley yang hanya diikuti oleh dramnya jer. Diorang mainkan lagu hits dari Beastie Boys, Usher, Nelly, 50 Cent & Fat Joe. Sebelum tu, drummer pun tak nak kalah gak bila dia pun ada wat hentakkan dram solo yang membuatkan aku terasa cam tengok konsert Rock la plak. Habis jer lagu tu, sekali lagi diorang menyanyikan lagu hits diorang "Petrified" sebelum berhenti berehat selama 10 minit. Masuk jer dari rehat, diorang mengakhiri dengan lagu "Numb vs. Encore" milik Linkin Park bersama Jay-Z, "There They Go", "High Road" & "Believe Me" sebagai lagu penutup konsert.

Akhir kata dari aku, konsert ni akan bertambah meriah kalau ramai orang yang duk datang tengok & turut enjoy sing along lagu diorang, seperti yang dilakukan oleh umat2 yang datang malam tu. Lampu & sistem bunyi pun agak baik gak la, semuanya berjalan ngan lancar tanpa sebarang gangguan. Stage gak, agak sempoi jer... tak la dasat sangat, sedang elok la kata orang. Cuma 1 lagi yang aku rasa cam tak pueh hati, sebab rasanya konsert tu hanya berjalan selama sejam jer. Sebab kan aku dapat tiket free, so tak rasa la sangat & mungkin akan jadi sebaliknya kalau aku datang ke konsert tu dengan membeli tiket yang agak mahal tu. Tapi untuk penonton yang berada dibahagian depan pentas mungkin akan lebih happy bila diorang kerap membaling towel lap peluh diorang kat penonton. Lagi best, habis jer show, Mike ngan kengkawannya turun pentas siap salam ngan peminat2nya. Wahh... 1st time aku tengok artis besar yang begitu sporting. Artis kita ada ke wat camtu yek? Ermmm...????


FORT MINOR 'LIVE' IN KUALA LUMPUR
Date: Tuesday, 28th Feb 2006
Time: 8pm
Venue: Indoor Arena, Bukit Kiara Equestrian Club

Click Here For More Picture

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Furl
  • Reddit
  • Spurl
  • StumbleUpon
  • Technorati

Singapura Dilanda Toda..err... Dream Theater


Singapura dilanda Toda..err... Dream Theater?

Pada 28 Januari 2006, bandar singa negara jiran kita diserang 1 lagi wabak yang dikenali sebagai Demam DT. Punyalah dahsyat demam ni sampai aku yang kat KL ni pun leh ikut demam gak & yang paling teruk aku kena demam ni lebih awal 2 bulan dari orang Singapore. Hahahaha... sebenarnya bukan demam apapun, tapi kemaruk dengan band yang menggelarkan diri DREAM THEATER (DT). Diorang datang pada tarikh yang aku cakapkan tadi, dengan membuat konsert sempena dengan 20 tahun ulangtahun diorang @ Singapore Indoor Stadium. Fulemekk... dah tua siot!!!

Aku ni bukanlah fans gila2 diorang, plan asal nak gegar sana pun atas sebab ada officemate aku (dah boleh kira ORANG TUA la gak) yang minat sangat kat band ni. Aku lak yang pernah layan 1 2 3 4 5 lagu diorang ni pun turut la nak kobarkan diri. Nak thrill lagi, aku suh member aku tu burn kan lagu2 DT untuk aku. Aku akui, memang aku rajin gak layan lagu diorang dalam kereta & jangan harap la aku dapat hafal lagu diorang tu. Tapi asalkan bila diorang perform nanti, aku pernah dengar la kononnya nanti. Hahahaha. Ramai gak antara korang yang tak pernah dengar pasal band ni kan? Untuk pengetahuan korang, band ni memainkan irama bergenre Progressive Rock. Konsert ni agak penuh gak la ngan peminatnya yang tersendiri, tapi sayang disebabkan penganjur menyediakan kerusi maka, ianya nampak kosong di beberapa tempat. Aku cakap camtu sebab, korang tahu la kan, tengok konsert Rock bukan tengok Opera nak kena layan feel duduk, ni Rock beb... mesti ah berdiri. Bila dah berdiri ke depan, maka seat yang ada ditinggalkan menampakkan 'kerongakkan' berlaku. Ada la lebih kurang cam gigi rongak member aku tu; Ajis King.

Ok, berbalik citer konsert DT... show sepatutnya start dalam kul 8pm, tapi mula agak lewat 1 jam daripada yang dijadualkan (ishk... ingat janji melayu jer takleh pakai). Aku yang ditempatkan kat backstage pada mulanya, mula risaukan penganjur sebab ingatkan diorang lupa kat pihak media ada duk terconggok kat belakang ni, rupanya memang lambat start daaa, tu pasal la diorang tak panggil2 pun. Tengah duk lepak2, ushar mat saleh kerja angkut tu angkut ni, tetiba aku dengar bunyi keyboard berkumandang (ewahhh), pastu aku ngan photographer lain duk cuak, bila la agaknya diorang nak panggil kitorang ni. Pastu, tetiba ada awek duk lari tercungap2, sambil tangan melambai2 kat kitorang, duk buat tunjuk2 syarat cam orang bisu punya sign language tu. Maklum la, time tu dia dah takleh nak cakap dah, sebab tak cukup napas masa lari tadi. Benggong sungguh!!!

Konsert ni gamat dengan sorakkan orang, membuatkan aku tak senang nak amik gambar. Aku turut xcited sampaikan aku jadi panik dengan setting kamera aku yang ntah cam apa ntah. Ditambah lak dengan speaker betul2 dekat ngan kitorang yang duk depan stage ni. Lagi yang membuatkan aku ghairah bila nampak kehebatan sorang2 ahli band perform cam John Petrucci; gitar, James Labrie; vokal, Mike Portnoy; drum, John Myung; bass & Jordan Rudes; keyboard). Lagu yang menjadi opening adalah lagu "The Root of All Evil" yang aku rasa memang seswai sebagai pembuka tirai. Bila masuk 2nd songs; "Panic Attack", aku dah mula snap aneka gambar, walaupun aku tak cukup lens, tapi aku gigihkan gak untuk mendapat angle yang best (konon2 ah... padahal cam hampeh jer gambar aku). Tapi hanya 1 jer aku malas kalau amik gambar masa konsert ni, lighting memang la menyusahkan kitorang, dengan warna merah menyala la, biru la... benci siot. Tapi yang pasti aku masih duk depan stage hinggalah lagu "Fortune in Live" & "Lie" habis dimainkan barulah kami dihalau dari situ. Lepas tu, aku cari kawan aku yang memang duduk jer kejernya dari mula untuk layan feel sampai habis konsert.

Dari rockers yang datang, tak kalah gaklah ngan penonton yang layan boyband dari segi histerianya. Semuanya nampak puas dengan head banggin' dari awal konsert sampai la ke akhir. Kebanyakkan lagu yang dimainkan merupakan lagu daripada album terbaru "Octavarium", tapi
ni tak bermakna lagu lama tak dimainkan langsungnya, contohnya seperti "Pull Me Under", "As I Am" & beberapa lagi turut jadi pilihan. Lagi yang best, diorang turut wat lawak bangsat dengan menyelitkan irama daripada Pink Floyd & Metallica sebagai penutup lagu yang dimainkan (tajuk aku tak tau!). Solo toksah cakap, masing2 handal, masing2 punya gaya tersendiri, 2 ibu jari aku berikan pada diorang. Tapi dah tentu aku berikan 18 ibu jari pada drummer fevret aku ni!!! Hehehehe...

Akhir kata, aku puas dengan konsert diorang ni, walaupun ada sedikit kecacatan pada kualiti bunyi di mana hanya penonton dibahagian tengah jer akan merasa puas, tetapi tidak pada penonton dibahagian seat tepi. Rasanya cam nak tengok lagi lak, tapi apakan daya, tak dapek den nak nolong. Yea Yeaghhh!!!!


P/s: Kepada Zafer & Sepoll, padan la muka korang tak dapat tengok!! Hahahaha!!! Lepas ni kita layan Franz Ferdinand punya konsert lak!!!

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Furl
  • Reddit
  • Spurl
  • StumbleUpon
  • Technorati
Lazada Malaysia

Popular Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mohon LIKE