Tetiba aku nak post pasal gadget lak.. huhuhu.. saja wat rujukan kawan2...

Sony Ericsson K618i
Harga :.: Belum Confirm
Sony Ericsson meneruskan kehebatannya ngan lahirnya hanpon 3G terbaru diorang; K618i. Hanpon ni dilahirkan untuk mereka yang mahukan dunia hiburan & bisnes di mana jua mereka berada. Ngan fungsi yang ada pada hanpon yang ringan & slim ni, pasti ianya akan memenuhi cita rasa para pembelinya. Ia gak mampu mencecah kelajuan yang membanggakan apabila korang mahu lakukan proses menstrim @ muat turun fail muzik & klip video kegemaran korang tanpa membuang masa menunggu. Kalau itu pun dah laju, apakan lagi ketika korang tengah melayari web @pun bermain games secara online. Lain2 fungsi cambest juga tidak menghampakan & percayalah cakap aku, kalau korang beli gerenti tak rasa tertipu. Oh yer, terdapat 2 warna yang boleh dijadikan pilihan.

Spesifikasi
Rangkaian UMTS / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Ukuran 102 x 45.2 x 16.9 mm
Berat 89 g
Paparan TFD, 256K warna
Saiz 176 x 220 piksel, 30 x 37 mm
- Downloadable wallpapers, screensavers
Nada Dering Polifonik (72 channels), MP3, AAC
Slot Kad Memory Stick Micro (M2)
- 16 MB memori dalaman
GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
HSCSD Ada
EDGE Tiada
3G Ada, 384 kbps
WLAN Tiada
Bluetooth Ya, v2.0
Infrared port Tiada
USB Ada, v2.0
Brosur WAP 2.0/xHTML, HTML(NetFront), RSS feeds
Warna Hitam @ putih
Kamera 2 MP, 1600 x 1200 piksel, video (QCIF); kamera ke-2 VGA, boleh membuat panggilan video
Fungsi Lain

- Java MIDP 2.0
- Pemain MP3/AAC/AAC+/eAAC+
- Video telefoni
- T9
- Image viewer
- Memo suara
- Arahan suara
- Editor gambar
- Organiser
- Handsfree dalaman
Bateri standard, Li-Ion


These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Furl
  • Reddit
  • Spurl
  • StumbleUpon
  • Technorati