Archives

Raya Datang Lagi

Raya Datang Lagi

Alhamdullilah tahun ni akan merasa berhari raya sekali lagi.
Lebih menyeronokkan, tahun ni raya dah tambah sorang ahli keluarga
terbaru. (anak aku ler tu)
So, leh teruskan kempen mengutip duit raya utk anak-anak.
Aku nak amik kesempatan ni ingin mengucapkan
Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Batin
wat semua pengunjung blog yang dah bersawang ni.
InsyAllah, aku cuba-cuba cuci sawang ni ngan
mengupdate ngan lebih kerap. (walaupun aku xda topik
sangat nak membebel).

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Furl
  • Reddit
  • Spurl
  • StumbleUpon
  • Technorati

Stress n Strip

Stress n Strip
Ntah apa kejadah internet opis aku kejap on, kejap off.
Baru je nak mula rajin, tiba2 xda line, baru nak bersandar skit,
ada net balik. Arghh... jadah weh, nak kasi makan gaji buta,
kasi betul2 aa.. benci aa camni.

Untuk menghindarkan dari memaki & mengushar orang keliling aku
sambil mengurangkan pahala posa aku, aku terfikir 1 benda.
So utk hilangkan rasa stress yg baru nak tebal kuncup kat otak,
aku bercadang utk hasilkan script/story utk komik strip.
Saja je buat, xtahu utk apa pun. Mungkin kawan2 kartunis
boleh amik guna kalau diorg nak. Ni merupakan script utk strip
pertama yg pernah buat pun. Cambest aa gak wat script jintat camni,
patut aa selalunya komik2 gini, kartunis tu buat je sendiri. huhuhuuh...

Skang ni, baru siap 2 cerita, ok wut 2 cerita 1 hari, kalau sebulan dah berapa kan?
ada korang kira? xda? aku pun xda... pergi la mam kan. huuhuhuhuh..

p/s: oh ya, pada pengguna Celcom, jgn lepaskan peluang utk melanggan komik mobile
pertama Malaysia. Wat masa skang terdapat 4 komik pilihan & yang pasti ianya
ARTIS TEMPATAN. Sokonglah kartunis MALAYSIA!! (fuh.. senafas je sebut sambil menaip).

Untuk melanggan sila taip AXARIA atau JAHAT atau CERIA atau KECOH ke-28444

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Furl
  • Reddit
  • Spurl
  • StumbleUpon
  • Technorati

Adakah?

Wah... hampir 3 tahun aku tak menjenguk laman yang tak pernah aku bangga akan kehadirannya dalam alam maya. Mungkin ada orang pelik, tak pedulik, lupa akan kenapa aku tak update. Entahlah, aku pun takda jwapan yang tepat sebenar,
antaranya:

1) Malas - Yang paling tepat kot
2) Takda Idea - Sebenarnya ada je idea
3) Nyampah - Nyampah kat sapa? Kat org yg tak leh terima kritikkan.
4) Cliche - Mungkin, sbb ia cam wabak yg wajib semua org perlu ada blog. Takda maknanya.
5) Promo - Ya, mmg ia medium utk promo free, tapi kejadahnya yg boleh buat duit tu?

Aahh.. mungkin selepas 3 tahun lagi baru korang leh tgk aku menaip sini @ mungkin tidak.
InsyAllah, aku cuba menggagahkan rancangan menghidupkan blog ini ngan memberi
pendapat pada komik2 TP yang aku beli, tapi memakan masa bertahun utk baca.
Biar lapok, janji ada. Ada aku kisah? Cakcak cacaca cakk!!

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Furl
  • Reddit
  • Spurl
  • StumbleUpon
  • Technorati
Lazada Malaysia

Popular Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mohon LIKE