Warna-warni team EPL 09 & fans-nya
Masa malam tu sabtu dikala Liverpool kecundang di tangan Fulham, bila aku bukak FB, rata2 kawan2 aku yg bertopenkan Syaiton Merah (ManWhore United), mula tag or komen kat aku bermcm2 ngan nada bangga, eksyen & nak cuba mengguriskan hati ku (cam yo yo oo je). Memang aku bkn fans Liverpool, tapi ni lah akibatnya kerana mengambil peluang di kala team Syaitan Merah ini tumpas ngan Liverpool ngan mengeluarkan kata2 kepuasaan & memudaratkan lena malam diorang masa tu.

Kesihan gak tengok Liverpool dikotak-katikkan, tapi nak wat camna, dapat manager yang makin mental bak rambut yang mogok nak keluar sejak bertahun lamanya. Selain tengok team masing2 mencorakkan permainan diorang, fans pun leh tahan gak ngan perlbagai peragai. Tapi jelas, tahun ni agak seronok tengok EPL, baru awal musim, macam2 keputusan upset yang kita leh dapat. Riadah inilah yang membuatkan aku kekal untuk isi malam2 sabtu & ahad ku. (hari lain yg pagi2 tu xdapek aa nak nengok).
Walau apapun, aku bukan penyokong pasukan Syaitan Merah itu. Aku akan menyokong sesiapa sahaja yang berlawanan dengannya. Hentam ah aku camnapun, aku xkisah, tapi kalau aku hentam balik, jangan emo keterlaluan ek. Huhuuhhu...
Rooney: kalau ko xblah, leh aa kita masuk sehati berdansa tahun ni.
Ronaldo: Ko tu pendek, sah2 nanti aku nak kena dukung2 ko, menci ah.

Torres: Korang rasa kalau kita sepak ni sampai ke kat muka Rafa tu?
Gerrard: ko try aa dulu, kalau aku sepak je kepala dia terus.
Kuyt: Aku memang hangin ngan dia tu, korang xnampak aku cekak pinggang ni?

Rafa: Bebudak ni tak reti main ke?
Wenger: Entah aaa, main galah panjang pun xreti. Penat aku tunggu turn aku.

Bellamy: Hamik ni, mulut cam longkang!!
Penonton: Ada aku kisah? Cak cak cacacak cakk!!

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Furl
  • Reddit
  • Spurl
  • StumbleUpon
  • Technorati