OMG... Baru nak update blog ke ko ni?
WTF... last update blog setahun lalu... muahahaha.. ni menunjukkan aku ada life yang sempurna, bukan hadap computer je. Ye ke? Tettttt.... ada aku kesah? Cakcakcacak cak cak!!! (sangat Azwan hokeyyy!!)...

Takda apa pun aku nak merepek, cuma nak update aku dah pun kembali ke jalan media. Ya.... ini bermakna hidup aku kembali sibuk keluar ke event/concert ke mana2... so CD2 review pun dah kembali untuk ku hadap. Adakah aku akan aktif untuk review kat sini gak? Nahhh...depend pada kerajinan.

Eh... korang nak baca majalah FREE tak? Kalau nak, apa kata cuba try test klik www.wuuhuuonline.com. Hadap je benda tu, bukan bayar pun.... Baca tak rugi, tak baca, korang ah rugi. Lololol!!

P/S: Newcastle United dah kembali power woo skang ni... bawak datang ah team korang tu.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Furl
  • Reddit
  • Spurl
  • StumbleUpon
  • Technorati