Archives

Senyap Bermakna

Kesian betul tengok blog ni.. aku update sikit-sikit je kat sini ah. Tapi walaupun senyap, tak bermakna aku tak aktif, aku masih lagi aktif cuma bukan di sini, aku banyak update kat portal aku di www.e-starz.com. Korang boleh tengok aku banyak update kat sana, tapi bukanlah bebel sebarangan, semuanya ada berkaitan dengan kerja. Maksudnya ada kerja tentang reviu filem, teater, produk dan macam2 lagi. Hahahaha

Nampak tak permainannya disitu? Tapi kalau korang baik, cantik dan hensem, apa kata rajin2 singgah ke portal E-Starz.com tu, pastu tolong LIKE page kat FB tu sekali or follow twitter dan Instagram aku. Kesian, terkedek2 aku nak up kan follower.. ahahahahah.. nanti dah banyak, aku kembali aktif mintak contest best-best untuk korang menang. Ok?

Sekian ah bebelan hari ini.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Furl
  • Reddit
  • Spurl
  • StumbleUpon
  • Technorati

Pitch Perfect 2 trailer





Untuk reviu filem ini sila layari ke http://www.e-starz.com/index.php/2015/05/reviu-pitch-perfect-2/


These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Furl
  • Reddit
  • Spurl
  • StumbleUpon
  • Technorati

unboxing Huawei Honor 6 Plus

Jom tengok unboxing pertama daripada E-Starz.com



These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Furl
  • Reddit
  • Spurl
  • StumbleUpon
  • Technorati

Teater Baik Punya Cilok; terbaik.

Hari rabu hari tu aku dapat jemputan tengok baik punya cilok, memang terbaik ah teater tu. Lawak jenaka dalam teater tu semua fresh walaupun jalan ceritanya tak lari daripada filem asal yang dah berusia 10 tahun yang lalu.

Afdlin, Hans, Awie dan AC memang serasi, ini yang aku rasa membuatkan teater ni hidup. Ada saja lawak peribadi sambil-sambil nak kenakan satu sama lain. Walaupun lawak tu berbaur kisah peribadi masing-masing, tapi masih dekat dan kita semua akan faham lawak tersebut.

Aku sangat rekemen pada sesiapa yang minat pada mereka ataupun komedi untuk tengok sendiri teater ni lebih lanjut. Tinggal beberapa hari je lagi show ni nak habis, kalau tak melepaskan korang.

Anyway, korang boleh baca reviu lanjut pasal pementasan ni di www.e-starz.com


These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Furl
  • Reddit
  • Spurl
  • StumbleUpon
  • Technorati

Luahan seorang LELAKI



Benda ni macam dah tersebar kot kat net or dunia whatapps, tapi saja aku nak highlightkan lagi kat sini. 
Ni luahan lelaki... sian xada Hari Lelaki...

Sharing session:

LELAKI adalah ciptaan TUHAN yg paling indah. Dia mula untuk bertolak ansur dari umur yang sangat muda. ..

Dia korbankan coklat ..nya.. untuk adik beradik ..nya.

Dia korbankan impian.. hanya untuk melihat orang tua ....nya tersenyum.

Dia membelanjakan kesemua duit ..untuk beli hadiah .. untuk .. .. yang dia cinta .... hanya untuk melihat dia tersenyum ☺

Dia korbankan kehidupan masa muda nya hanya untuk isteri ..dan anak2...... dengan bekerja lewat malam.. .. tanpa sebarang keluhan.

Dia bina .. masa depan mereka sekelurga ..dengan membuat pinjaman ..daripada bank .. dan membuat bayaran balik sepanjang hayatnya.......

Dia telah pun bersusah payah tapi masih dimarahi ibu .., isteri .. dan boss ...

Kehidupan dia berakhir hanya untuk bertolak ansur demi kebahagiaan .. orang lain

Kalau dia keluar rumah .., org kata dia lalai ..

Kalau dia duduk dirumah, org kata dia malas ..

Kalau dia marah .. anak2 .., org kata dia raksaksa..

Kalau dia tak marah, org kata dia lelaki yang tak bertanggungjawab ..

Kalau dia tak benarkan isteri .. bekerja, org kata dia seorang yang mengongkong ..

Kalau dia benarkan isteri .. bekerja, org kata dia makan hasil isteri.

Kalau dia dengar cakap emak .., org kata dia anak .. emak ..

Kalau dia dengar cakap isteri .., org kata dia kena Queen Control ..

Hargailah setiap lelaki dalam hidup anda. Anda tidak akan pernah tahu apa perngorbanan yang sudah dilakukan buat anda.

Berbaloi dihantar ke semua lelaki ....supaya mereka tersenyum ☺ kepada semua wanita ...... supaya mereka sedar yang lelaki itu amat berharga.. 

HAPPY MEN'S DAY"
Which never comes.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Furl
  • Reddit
  • Spurl
  • StumbleUpon
  • Technorati

FineStudio menawarkan khidmat pelbagai untuk acara/majlis anda.

Sekiranya anda semua ingin membuat tempahan seperti barang-barang dibawah. Anda boleh layari dan LIKE ke page FINESTUDIO ni. Nak cerita banyak pun tak reti, anda klik sendiri dan tanya tuan punya page. Kalau tak nak beli tolong LIKE je pun tak apa.



https://www.facebook.com/pages/FineStudio/250561261626694?ref=ts&fref=ts

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Furl
  • Reddit
  • Spurl
  • StumbleUpon
  • Technorati

TV SUHD Samsung kini di Malaysia.

Samsung Malaysia Electronics, jenama yang cukup dikenali dalam penghasilan TV kini kembali dihadapan dengan mereka memperkenalkan TV SUHD dimana ia meletakkan standard baru dalam kandungan premium UHD (Ultra High Definition) dan meninggikan pengalaman menontong untuk peringkat seterusnya. TV SUHD inovatif meraikan satu peristiwa penting utama di era UHD. Ia mengatasi had pameran sebelumnyamenyampaikan mutu gambar hebat dengankontras menakjubkankecerahan yang ketara dan warna hebat.
Tambahan pulaTV SUHD Samsung mempunyai beberapa ciri-ciri baru dan menarik, apabila SUHD ini menghantar enjin menguasai semula pengalaman tontonan tidak setandingreka bentuk melengkung bergayanya memberikan penontondengan satu lebih pengalaman menonton lebih mendalam dan fungsi-fungsi TV Smart-nya kini dikuasakan oleh Tizen,memberi akses mudah penonton kepada kandungan kegemaran mereka.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Furl
  • Reddit
  • Spurl
  • StumbleUpon
  • Technorati
Lazada Malaysia

Popular Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mohon LIKE