Hari rabu hari tu aku dapat jemputan tengok baik punya cilok, memang terbaik ah teater tu. Lawak jenaka dalam teater tu semua fresh walaupun jalan ceritanya tak lari daripada filem asal yang dah berusia 10 tahun yang lalu.

Afdlin, Hans, Awie dan AC memang serasi, ini yang aku rasa membuatkan teater ni hidup. Ada saja lawak peribadi sambil-sambil nak kenakan satu sama lain. Walaupun lawak tu berbaur kisah peribadi masing-masing, tapi masih dekat dan kita semua akan faham lawak tersebut.

Aku sangat rekemen pada sesiapa yang minat pada mereka ataupun komedi untuk tengok sendiri teater ni lebih lanjut. Tinggal beberapa hari je lagi show ni nak habis, kalau tak melepaskan korang.

Anyway, korang boleh baca reviu lanjut pasal pementasan ni di www.e-starz.com


These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Furl
  • Reddit
  • Spurl
  • StumbleUpon
  • Technorati